Tolóajtó

Falon kívül futó tolóajtó

A beltéri ajtók többsége rendelhető tolóajtó verzióban is. A választott ajtólaphoz tartozik egy  átjárótok, valamint a tolószerkezet és annak burkolatai. Az ajtólapban kagylókilincs van, melyet kérhető kerek, illetve ovális és zárható verzióban is. Minden felülettel elérhető. 

Alu tolóajtó rendszer

Az alu tolóajtó rendszernél látható az alumínium tolóvasalat, amely modern külsőt kölcsönöz a tolóajtónak. Bármely ajtólappal kombinálható.  Az ajtólapban kagylókilincs van, melyet kérhető kerek, illetve ovális és zárható verzióban is. Minden felülettel elérhető.

„DIVA”tolóajtó rendszer (egyedi gyártású ajtólapokhoz)

Ez a típusú tolórendszer tok nélküli megoldásokhoz ajánlott; az ajtólapba bemart vasalatrendszerrel működtethető (nem függesztett). Modern megoldás, a minimál stílus kedvelői körében népszerű. Nagyobb belmagasságokhoz is ajánlott. CPL felülettel rendelhető.

Falban futó tolóajtórendszer

A falban futó tolóajtórendszer egy fém kazettából (125mm gipszkartonfalhoz) egy általunk kiválasztott ajtólapból és a tok burkolataiból áll össze. Modern megoldás, minden felülettel elérhető. Az ajtólapban kagylókilincs van, melyet kérhető kerek, illetve ovális és zárható verzióban is. Minden felülettel elérhető.

 

Tolóajtó - falon kívül futó tolóajtó falon kívül futó tolóajtó
Tolóajtó - falon kívül futó alu tolaójtórendszer falon kívül futó alu tolaójtórendszer
Tolóajtó - diva fal előtt futó tolóajtó rendszer, diva fal előtt futó tolóajtó rendszer,
Tolóajtó - falban futó tolóajtó falban futó tolóajtó

Elérhetőségeink

8000 Székesfehérvár,
Berényi út 81.

Nyílászáró szaküzlet

hétfőtől-péntekig:
8:00-12:00, 13:00-17:00
Tel.: +36 (20) 996-4070
Tel.: +36 (20) 996-4141
E-mail: info@rapador.hu